enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9875
EURO
37,8340
ALTIN
2.821,35
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon
Yağmurlu
25°C
Trabzon
25°C
Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
24°C
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Yağmurlu
24°C

Of’ta düzenlenen voleybol turnuvasında Filenin Uşakları şampiyon oldu

Of’ta düzenlenen voleybol turnuvasında Filenin Uşakları şampiyon oldu
REKLAM ALANI
09.06.2024
12
A+
A-

Of’ta Voleybol Heyecanı: Filenin Uşakları Zirvede!
Şehit Necmi Çakır’ın Anısına Voleybol Turnuvası Of’ta Heyecan Yaratıyor

Trabzon’un Of ilçesinde, kahraman şehidimiz Necmi Çakır’ı anmak ve sporun birleştirici gücünü vurgulamak amacıyla düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi. Heyecan dolu müsabakalarda 24 takım kıyasıya mücadele etti.

Filenin Uşakları Zirvede!

Turnuvanın final maçında Bölümlüspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup eden Filenin Uşakları takımı, şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Bölümlüspor ikinci olurken, Gürpınarspor ise üçüncülük sevincini yaşadı.

Kazanan Sadece Spor Değil, Anılar da Yaşadı

Şampiyon takıma kupalarını Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer ve şehidimiz Necmi Çakır’ın babası Fahri Çakır takdim etti. Kaymakam Demirer yaptığı açıklamada şehidimize rahmet dileklerini iletmenin yanı sıra turnuvaya katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Demirer duygusal ifadelerle, “Bu vesileyle kahraman şehidimiz Necmi Çakır ağabeyimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet, ruhu şad olsun.” dedi.

Voleybol ve Anılar Buluşuyor

Şehit Necmi Çakır Voleybol Turnuvası, sadece heyecanlı bir spor müsabakası olmanın ötesinde, bir şehidimizi anma ve onun anısına saygı duruşunda bulunma vesilesi de oldu. Sporun birleştirici gücüyle şehidimizi unutmamak ve anısını yaşatmak, turnuvaya ayrı bir anlam kattı.

Of’ta Spor Ruhu Zirvede

Of ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği bu turnuva, Of’ta spor ruhunu zirveye taşıdı. Voleybolseverler keyifli bir turnuva izlerken, şehidimizi de anma fırsatı buldular. Turnuvanın bu denli ilgi görmesi ve coşkulu bir atmosferde tamamlanması, organizatörleri de mutlu etti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.